{{text}}
Gratis verzending vanaf €25,- Gratis verzending vanaf €25,- Kiyoh beoordeling 9 uit 10
{{ Sms.titleProfile }}

Inloggen helpt ons om de webshop beter op u af te stemmen en het geeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer nu!

U bent ingelogd als {{ customerFullname }}

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?

Verlanglijst

Privacybeleid Parfumswinkel

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Parfumswinkel.nl B.V. verwerkt van haar klanten.

Indien je je registreert bij Parfumswinkel of om een andere reden persoonsgegevens aan Parfumswinkel verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit privacybeleid te verwerken.

Wij adviseren je om het privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

 1. Verantwoordelijke 

Voor de verwerking van de persoonsgegevens is verantwoordelijk:

 Dorian Hofs

Het Schakelplein 12

5651GR Eindhoven

085 – 40 11 118

KvK 51448742

Voor contact kunt u de klantenservice benaderen via [email protected].  

 2. Welke gegevens verwerkt Parfumswinkel en voor welk doel

2.1 In het kader van jouw registratie worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

a) Geslacht

b) Voor- en achternaam

c) Adresgegevens

d) E-mailadres

e) Geboortedatum

f) Telefoonnummer

g) Voorkeur nieuwsbrief

h) Zakelijk(bedrijfsnaam) of particulier

i) Persoonlijk gekozen wachtwoord (versleuteld)

j) Winkel- en aankoopgedrag in de vorm van ordergegevens

 2.2 Parfumswinkel verwerkt de genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

 Je geslacht, voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres en geboortedatum wordt gebruikt voor contact over het account en de eventuele opzegging daarvan, voor de verstrekking van de door jou aangevraagde informatie of het afhandelen van de van jou verkregen informatie. Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt in combinatie met de klantenservice wanneer je hierna belt of gebruik maakt van bijvoorbeeld onze Whatsapp service.

  Je naam, geslacht, geboortedatum, adres en e-mailadres wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over de in het kader van het lidmaatschap door de organisatie georganiseerde diensten, activiteiten en enquêtes.

  Je geslacht, voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel bedrijfsnaam gebruikt Parfumswinkel voor het kunnen vervullen van de door de klant gewenste diensten. Voor het gebruiken van deze gegevens beroept Parfumswinkel zich op de grondslag “noodzakelijk voor het aangaan van een overeenkomst”.

  Marketing

 Uitsluitend indien je daarvoor toestemming hebt gegeven, gebruikt Parfumswinkel je naam en e-mailadres om je maandelijks haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie over het lidmaatschap van de organisatie toe te sturen. Eventueel worden ordergegevens gebruikt voor het afstemmen van de nieuwsbrief zodat deze zo interessant en actueel mogelijk is voor de klant. Afmelding voor deze mailing is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing of op je profielpagina.

 Cookies

 Doordat Parfumswinkel gebruik maakt van tracking-cookies dient de organisatie een opt-in hiervoor te realiseren. Artikel 11.7a Tw bepaalt dat het gebruik van cookies – behoudens uitzondering – alleen toegestaan is als de betrokken gebruiker 1) is voorzien van duidelijke en volledige informatie, en 2) daarvoor toestemming heeft verleend.

Bij het bezoeken van de Parfumswinkel website zal de klant hier dan ook een melding van krijgen.

 Ip-adressen

 Parfumswinkel slaat ip-adressen op en koppelt deze aan orders. De reden hiervan is dat bij signalering van fraude (door een van onze bewerkers), deze te herleiden zijn en er maatregelen getroffen kunnen worden in de vorm van een blacklist. Meer informatie over onze bewerkers leest u bij onderwerp 4.2.

 2.3 Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

 2.3 Parfumswinkel kan de persoonsgegevens anonimiseren en vervolgens op geaggregeerd en geanonimiseerd niveau gebruiken voor onderzoeksdoeleinden en om haar dienstenaanbod en werkzaamheden te optimaliseren. De geaggregeerde en geanonimiseerde gegevens zijn nooit tot jou als individu te herleiden.

 3. Bewaartermijnen

3.1 Parfumswinkel verwerkt en bewaart je persoonsgegevens gedurende de duur van je lidmaatschap. Direct na afloop van de hiervoor genoemde bewaartermijn zal Parfumswinkel de persoonsgegevens vernietigen en/of anonimiseren, tenzij zij op grond van de wet (bijvoorbeeld op grond van de belastingwetgeving) verplicht is om bepaalde persoonsgegevens langer te bewaren. In dat laatste geval zullen uitsluitend deze specifieke persoonsgegevens gedurende de wettelijke bewaartermijn bewaard blijven.

 4. Beveiligingsmaatregelen en bewerkers

4.1 Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Parfumswinkel de passende technische en organisatorische maatregelen getroffen. Hiermee worden je persoonsgegevens beveiligd tegen ongeoorloofde of onrechtmatige verwerking en tegen onopzettelijk verlies, vernietiging of beschadiging.

4.2 Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Parfumswinkel gebruik van diensten van derden, zogenaamde bewerkers. Deze bewerkers verwerken de persoonsgegevens uitsluitend in opdracht van Parfumswinkel. Met de bewerkers heeft Parfumswinkel een bewerkersovereenkomst gesloten waarin de bewerker wordt verplicht om alle verplichtingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming en dit Privacybeleid na te leven. Via de functionaris gegevensbescherming kan een lijst worden opgevraagd van onze bewerkers.

4.3 Parfumswinkel houdt bij wie er bij de persoonsgegevens kan komen, en heeft overzicht op de interne bewerkers en bijbehorende accounts. Parfumswinkel verwerkt geen bijzondere persoonsgegevens en wijzigingen van persoonsgegevens gebeuren niet incidenteel. Om deze reden dient Parfumswinkel geen rekening te houden met een register van verwerkingsactiviteiten.

4.4 Indien er sprake is van een datalek, zal Parfumswinkel dit registreren en documenteren en tevens zo snel mogelijk het betreffende lek melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Mocht gevoelige informatie zoals adresgegevens en wachtwoorden gelekt zijn, dan worden klanten hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld.

 5. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

5.1 Via de ledenadministratie (https://www.parfumswinkel.nl/klant/info/) kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen (recht op dataportabiliteit) of te wijzigen. Om je gegevens te verwijderen kun je contact opnemen met de klantenservice ([email protected]). Parfumswinkel zal je verzoek steeds meteen in behandeling nemen en je in ieder geval binnen een maand informeren over het gevolg dat aan het verzoek is gegeven. Stel dat Parfumswinkel je verzoek afwijst, zal zij dat altijd nader toelichten.

5.2 Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de klantenservice. Parfumswinkel zal het bezwaar meteen in behandeling nemen en de betreffende persoonsgegevens verwijderen, tenzij zij op grond van een wettelijke verplichting genoodzaakt is het betreffende persoonsgegevens te bewaren. Indien dat laatste het geval is, zal Parfumswinkel je hiervan op de hoogte brengen.

5.3 Indien je klachten hebt over de wijze waarop Parfumswinkel je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming ([email protected]). Komen we er samen niet uit? Je kan altijd  gebruik maken van je recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) of een beroep te doen op de bevoegde rechter.

5.4 Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit privacybeleid kunnen worden gericht aan onze klantenservice ([email protected]).

 6. Wijzigingen

Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het privacybeleid te bekijken.

 7. College Bescherming Persoonsgegevens

Parfumswinkel is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Nederland. Dit is een openbaar register. Dit register is door iedereen te raadplegen. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

7. Recht op beperking

Als betrokkene heeft u de volgende rechten: 

Conform art. 15 AVG heeft u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven; conform art. 16 AVG heeft u het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of onvolledige persoonsgegevens te eisen; conform art. 17 AVG heeft u het recht te verzoeken om verwijdering van uw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking

  • het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen;
  • een wettelijke verplichting na te komen;
  • om redenen van algemeen belang, of 
  • voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist; 


conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, voor zover

  • u de juistheid van de gegevens ontkent; 
  • de verwerking onrechtmatig is, maar u weigert deze te wissen; 
  • we de gegevens niet langer nodig hebben, maar u heeft ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen, of 
  • tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt overeenkomstig art. 21 AVG; conform Art. 20 AVG heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt heeft, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en machineleesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen; 

Het recht om overeenkomstig art. 77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kunt u contact opnemen met de toezichthoudende instantie van uw gewoonlijke woon- of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

Wat is uw vraag?

Privacy Policy

This Privacy Policy applies to all personal data that Parfumswinkel processes from its customers. If you register with Parfumswinkel or send personal information to Parfumswinkel for any other reason, you give permission to process your personal data in line with this document. Please read this Privacy Policy carefully and keep a copy in your administration.

 1. Data Protection Officer

The person responsible for processing personal data at Parfumswinkel is:

Dorian Hofs
Het Schakelplein 12
5651GR Eindhoven
+31403041439

Dorian Hofs is the Data Protection Officer at Parfumswinkel.

Please contact Dorian Hofs via our customer service at [email protected].

 2. What information does Parfumswinkel process, and for what purpose?

2.1 In the context of your registration, the following personal data is processed:

a) Gender
b) First and last name
c) Address
d) Email address
e) Date of birth
f) Telephone number
g) Newsletter preference
h) Business (company name) or private
i) Password (encrypted)
j) Shopping and purchase behavior (order data)

2.2 Parfumswinkel processes the aforementioned personal data for the following purposes:

a) Your gender, first and last name, address, email address and date of birth are used to contact you about your account or cancellation thereof, for the provision of information requested by you or for processing information obtained from you. Your telephone number is only processed by our customer service, for example, when you call us or when you use our WhatsApp service.

b) Your name, gender, date of birth, address and email address are used to send out invitations and information about services, activities and surveys organized by us as part of your membership.

c) Your gender, first and last name, address, email address, telephone number and company name (if applicable) will be used to fulfill the services requested by you, the customer. Parfumswinkel processes this data as it is necessary for entering into a contract agreement.

Marketing

With your permission, Parfumswinkel will use your name and email address to send you its monthly email newsletter containing information about activities, services, and membership of the organization. With your permission, order data can be used to customize your newsletter so that it is more interesting and up-to-date. You can cancel this mailing at any time by using the unsubscribe link at the bottom of the email or on your profile page.

Cookies

As Parfumswinkel uses tracking cookies, it is obliged to ask users to opt in. Article 11.7a of the Telecommunications Act stipulates that the use of cookies - with exceptions - is only permitted if the user in question is given clear and complete information, and has given permission.

When visiting the Parfumswinkel website, you will receive a notification asking you to opt in.

IP addresses

Parfumswinkel stores IP addresses and links them to orders. This is done to trace back a user and take measures such as blacklisting in case fraud is detected by one of our processors. More information about our processors can be found under 4.2.

2.3 We do not through our website and/or services intend to collect data about website visitors who are under 16 years of age, unless they have permission from their parents or guardians. However, we are unable to check whether a visitor is over 16 years of age. We ask parents to please be involved in the online activities of their children in order to prevent data about them being collected without parental consent. If you think that we have collected personal information about a minor without this permission, please contact us at [email protected] and we will delete this information.

2.3 Parfumswinkel may anonymize personal data and use it on an aggregated and anonymous level for research purposes, to optimize its range of services and activities. The aggregated and anonymized data can never be traced back to you as an individual.

 3. Storage terms

3.1 Parfumswinkel processes and stores your personal data for the duration of your membership. Immediately after the aforementioned retention period, Parfumswinkel will destroy the personal data and/or anonymize them unless it is required by law (for example under the tax legislation) to store certain personal data longer. In the latter case, only these specific pieces of information will be retained during the required storage period.

 4. Security measures and processors

4.1 Parfumswinkel has taken the appropriate technical and organizational measures to protect your personal data. Your personal data is protected against unauthorized or unlawful processing and against unintentional loss, destruction or damage.

4.2 Parfumswinkel uses third-party services, so-called processors, for the processing of personal data. These processors process personal data exclusively on behalf of Parfumswinkel. Parfumswinkel has entered into a processor agreement with the processors in which the processor is obliged to comply with all obligations under the General Data Protection Regulation and this Privacy Policy. A list of our processors can be obtained from the Data Protection Officer.

4.3 Parfumswinkel keeps track of who can access personal data, and has an overview of the internal processors and associated accounts. Parfumswinkel does not process special personal data, and changes to personal data do not occur occasionally. For this reason, Parfumswinkel does not need to keep a register of data processing activities.

4.4 If there is a data breach, Parfumswinkel will register and document it and report the leak to the Dutch data protection authority immediately. If sensitive information such as address details or passwords have been obtained, customers will be informed immediately.

 5. Right of access and erasure and right to lodge a complaint

5.1 Using the membership administration portal (https://www.parfumswinkel.nl/customer/info/) you can submit a request to view (access), receive (right to data portability) or change (rectify) your personal data. To delete your data, please contact our customer service ([email protected]com). Parfumswinkel will process your request immediately or in any case inform you within one month about the follow-up given to the request. If Parfumswinkel rejects your request, the rejection will be explained to you.

5.2 If you wish to object to the (further) processing of your personal data as referred to in Article 2, you can contact customer service. Parfumswinkel will process your objection immediately and delete the relevant personal data, unless it is required by law to hold on to the data. In the latter case, Parfumswinkel will inform you.

5.3 If you have a complaint about the way Parfumswinkel processes your personal data or handles your requests, please contact the Data Protection Officer ([email protected]). You can also use your right to lodge a complaint with the Dutch data protection authority (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) or appeal to a competent court.

5.4 Any other questions or comments about this Privacy Policy must be directed to our customer service ([email protected]).

 6. Changes

This Privacy Policy may be altered from time to time. The changes will be announced at the website. We advise you to review the Privacy Policy regularly.

 7. Dutch data protection authority

Parfumswinkel is registered with the Dutch data protection authority (College Bescherming Persoonsgegevens). This is a public register. The register can be consulted publicly. Your personal data are processed according to the General Data Protection Regulation.